تاثیر دارچین بر سلامت بیماران دیابتی

28 بهمن 1394
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید صادق گنجی گفت : دارچین باعث پائین آمدن قند خون و همچنین کاهش وزن بدن می شود و سیستم منابولیسم بدن را بالا می برد.

فرزانه دانشی افزود : دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول‌ها را بهبود می‌بخشد.

وی اضافه کرد : هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد که بسیار اندک است ، به همین خاطر دیابتی ‌ها بدون خطر چاق شدن می‌توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود ببخشند..(در مصرف آن افراط نشود.)

این کارشناس در رابطه با خاصیت دارچین اظهار داشت : بیماران مبتلا به دیابت می‌توانند با افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند. افزودن روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی، میزان قند خون، کلسترول و چربی‌های خون را کاهش داده که این کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی آنان دارد.

فرزانه دانشی گفت : تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف روزانه یک‌‌چهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا چند برابر فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش می‌دهد و به بدن اجازه می‌دهد تا چربی و کالری‌های ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش می‌یابد، بدن این توانایی را پیدا می‌کند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلول‌ها استفاده کند .


کلمات کلیدی:
تغذیه     دارچین     دیابت     بیمارستان.گنجی.برازجان    

تاریخ بروز رسانی:   28 بهمن 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >