برگزاری آئین دیدار با خانواده محترم آزادگان سرافراز بیمارستان شهیدصادق گنجی

24 امرداد 1396
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهیدگنجی بمناسبت بازگشت آزادگان سرافراز کشور به میهن اسلامی در سال 1369 عصر سه شنبه مورخ 24/5/96 از خانواده های دو تن از آزادگان عزیز بیمارستان بازدید به عمل آمد.
در این دیدار که با حضور مسئولین استانی دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهیدصادق گنجی برگزار گردید از خانواده آقایان نصراله رئیسی و عبدالمحمد یزدان پناه بازدید و مسئولین امر در کم و کیف زندگی این دو عزیز قرار گرفتند.
آقایان رئیسی و یزدانپناه هر کدام جداگانه ضمن بیان شرحی از نحوه اسارت خود در خصوص مشکلات و شکنجه ها و رنج های زمان اسارت خویش مطالبی را عنوان نمودند و اظهار داشتند که تحمل رنج و سختی در مقابل حفظ آب و خاک کشور و ناموس امری ناچیز بوده و خداوند را شاکر هستند که توانسته اند در آن مقطع زمانی خدمتی به ایران و اسلام داشته باشند. حجه الاسلام عبدالهی رئیس مجمع خیرین سلامت دانشگاه، جناب آقای مرکبی مسئول امور ایثارگران و جانبازان دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان آقای دکتر دارابی و رئیس بیمارستان شهیدگنجی آقای دکتر الیاسی فرد هر کدام جداگانه مطالبی را عنوان نمودند و این روز را به آزادگان عزیز و خانواده محترم آنها تبریک گفتند و اعلام داشتند که مردم قدرشناس ما همواره قدردان زحمات و تلاشهای این عزیزان بوده، هستند و خواهند بود.
در پایان یادآور می شوم با اهداء لوح تقدیر، هدایای نقدی و غیرنقدی از آزادگان سرافراز تشکر و قدردانی بعمل آمد.
ضمناً جناب آقای مهندسی مسئول امور ایثارگران بیمارستان، جناب آقای ترک زاده فرماندهی پایگاه مقاومت شهدای گمنام شبکه بهداشت و جناب آقای اله یاری فرماندهی پایگاه مقاومت امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان نیز حضور داشتند.

تعداد بازدید:   ۱۳۰

چاپ خبر | ارسال به دیگران