برگزاری نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان در بیمارستان شهید صادق گنجی

8 امرداد 1396
نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان با حضور امام جمعه محترم شهرستان در تاریخ 8/5/96 در بیمارستان شهیدگنجی برگزار گردید. در این نشست که با حضور رئیس مجمع خیرین سلامت استان و شهرستان، رئیس دفتر نماینده محترم شهرستان، رئیس و اعضاء مجمع خیرین سلامت شهرستان و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و رئیس و مدیر بیمارستان شهید گنجی در حضور اصحاب رسانه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سرکار خانم عاملی رئیس مجمع خیرین شهرستان، گزارشی از عملکرد این مجمع در سال جاری ارائه داد و مطالبی در خصوص تمهیدات لازم جهت ساخت همراه سرا در بیمارستان و همچنین نحوه خرید و تأمین اعتبار دستگاه وایداس ارائه نمودند.
سپس جناب آقای دکتر دارابی رئیس شبکه بهداشت و درمان، ضمن خیر مقدم به حضار، نسبت به روند رو به رشد بحث خیرین در شهرستان اظهار رضایت و خوشحالی نمودند و بیان داشتند که آینده مجمع خیرین سلامت روشن و جای امیدواری دارد.
حاجی آقا عبدالهی رئیس مجمع خیرین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ادامه تأئید صبحت های دکتر دارابی اعلام نمودند که رشد کمکهای خیرین در استان در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نخست را کسب نموده و از 137 پروژه عمرانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی 16-15 پروژه توسط خیرین حمایت مالی می شود.
ایشان بیان داشتند در سال گذشته 18 میلیارد تومان جمع آوری شده که نسبت به سال قبل که مبلغ 12 میلیارد تومان بوده رشد چشم گیری داشته و امسال نیز تاکنون بالای 11 میلیارد جمع آوری شده است.
دکتر الیاسی فرد رئیس بیمارستان شهید گنجی نیز در خصوص وضعیت فنی دستگاه وایداس خریداری شده توسط مجمع توضیحاتی را ارائه دادند و بیان داشتند که در نبود این دستگاه بسیاری از تسمتهای هورمونی جهت انجام به بیرون بیمارستان فرستاده می شد که علاوه بر صرف هزینه و وقت مشکلاتی در خصوص جوابدهی به موقع توسط آزمایشگاه های بیرون وجود داشت که بحمداله با استقرار این دستگاه در بیمارستان مرتفع می گردد و در پایان از حمایتهای رئیس دانشگاه و همکاران ایشان که زمینه رشد خیرین در شهرستان را فراهم آوردند تشکر و قدردانی نمودند.
سپس هر یک از حضار به اظهارنظر و بیان دیدگاههای خود پرداختند و در پایان حاجی آقا مصلح امام جمعه محترم شهرستان ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه(س) و گرامیداشت و دهه کرامت، از تلاش و زحمات همه عزیزان در این عرصه تشکر و قدردانی نمودند و تأکید کردند که با انجام برنامه ریزی منسجم بایستی تدابیری اندیشیده شود که همه افراد جامعه در حد توان مالی میتوانند در این کار خداپسندانه و خیر شرکت نمایند و صدقات خیر برای همه افراد باشد و از توجه نماینده محترم شهرستان و کمیته امداد در این خصوص تشکر و قدردانی نمودند. در پایان لوح تقدیر و تندیسی از طرف مجمع خیرین سلامت به تعدادی از فعالین و خیرین این حوزه اهداء شد و همچنین از طرف دانشگاه علوم پزشکی هم با لوح تقدیر و جوایزی از سرکار خانم عاملی تشکر و قدردانی بعمل آمد. سپس همه اعضاء جهت رونمایی و بهره برداری از دستگاه تست هورمونی وایداس در آزمایشگاه بیمارستان حضور یافتند.

تعداد بازدید:   ۴۶

چاپ خبر | ارسال به دیگران